Aass

Prosjekt “Aass i Oslo” går ut på å registrere og besøke alle puber, barer og lignende i Oslo som tapper Aass-øl fra fat. Med “puber, barer og lignende” menes steder som først og fremst er drikkesteder. Rene spisesteder og annet som faller utenfor definisjonen vil også bli registrert og besøkt hvis det er hensiktsmessig og i samsvar med Fredagsklubbens profil.

Stedets navn Lokalisering Pils/Bayer Dato Annet
Parkteateret Grünerløkka     Bayer på fat
Bar Boca Grünerløkka      
Kontraste Grünerløkka      
Elvebredden Hausmannsgate      
Asylet Grünerløkka     Bayer på fat
Tanta til Beate Grünerløkka      
Btiz Keysersgate     Bayer på fat
Plutselig        
Trattoria Cappuccino og Baltazar Kirkeristen      
Cafe Bacchus Kirkeristen   03.02.2006   
A Touch of France        
Chiang Mai        
Jewel of India Frogner      
Cork Vin og Tapasbar Frogner      
4 seasons Frogner      
Akka Araisk Espresso Majorstua      
Mister India        
Mother India        
Hurry Curry        
Mat og Mer Bjølsen      
Bord Brasseri og Bar Aker Brygge      
Never Mind Torshov      
Kampens Hete Tøyen      
MS Innvik Langkaia      
Converto Ruseløkkveien      
Aqua Bar Kirkegata 30   07.01.2005  
Bryggeporten Stranden 1, Aker Br.      
Bare Jazz Grensen     06.03.2004  
Cafe Dstiel Nedre Slottsgate 9      
Cafe Larose/Fly fisher Bislet   06.03.2004 Nedlagt
Gamle Banken Rådhusgt. 4   30.04.2003  
Sorte Enke (mistet bevillingen)      
Memphis Bar Th Meyersgt. 59   05.12.2003  Nedlagt
Helt Rått/East sushi Th Meyersgt. 59   05.12.2003  Nedlagt
Bocca Bar Th Meyersgt. 30   05.12.2003  Skiftet navn til?
Observatoriet (En Cafe) Observatoriegata 25 Aass juleøl 02.01.2004  
Frognerseteren (litt langt å gå)      
Ivars Kro Grønlandsleiret 17 Bayer 30.04.2003  
Magma restaurant Bygdø alle      
Open Door Kayzersgt. 5 (DØV)   07.02.2003  
Riverside Bar & Cafe Markveien 67   02.04.2004  
Rock in Øvre Slottsgate 10   30.04.2003  
Sans restaurant Nedre Vollgt.19      
Somvear Else Platousgt 2b     stengt?
Memphis Thv Meyers g 63 Pils 05.08.2005  

 

Flest mulig av deltakerne bør selvsagt bestille og drikke Aass-øl.

 

 

 

Utgangspunktet for registreringene er opplysninger fra kilder i bryggeriet, deltakernes hukommelse og deres intuisjon når det gjelder å lukte seg fram til gode vannhull underveis i feltarbeidet.

 

 

 

 

Formålet med prosjektet er å vise verden at det finnes godt, norsk øl også i Oslo, samt at vi selv skal få glede og nytte av kunnskapen.