Om Fredagsklubben

Fredagsklubben består av en gjeng glade gutter som jevnlig møtes i uformelle, dog strukturerte, former. Dette foregår med oppmøte mellom 19:00-20:00 den første fredagen hver måned, hele året:

  • Sommertid: Lorry i Parkveien 12, et av Oslo’s mer tradisjonsrike vanningshull
  • Vintertid: Brygg Oslo i Storgata 7

Gjengen er en lett blanding av gamle og nye kamerater, preget av lite gjennomtrekk, men nok med større åpenhet for nye medlemmer enn konkurrerende virksomheter som Rotary o.l.

  • Foruten et felles ønske om én sunn dag i måneden uten mas (les: kjerring og unger), er forskjellige varianter av den edle drikk Øl sentral i miljøet. Dette gjenspeiles både i valget av Lorry som startsted, videre valg av rute, og ikke minst det til enhver tid pågående øl-relaterte prosjekt (Prosjekt Lorry avsluttet 3. sept. 1999, Prosjekt Pub-løype avsluttet februar 2002). Øl er ellers en drikk med lange tradisjoner i Norge. På tross av dette må det understrekes at kaffe også er akseptert drikke ved klubbens sammenkomster.
  • Om Lorry i Streetwise :

THE MORE ORIGINAL ONES
Lorry, Parkveien 12, -hard to beat this one.
Best selection of beers in town. The service is
slow and terrible, and many of the regular
customers are of the suspect category.
Besides the beer, they offer a la carte menu. A
place to love.

I tillegg til den faste månedlige runden arrangeres årlig aktiviteter som  Spekeslag med Den Store Juleøltesten, Sommercruise og Fisketuren